Haber

Turgutluspor yönetiminden birlik ve beraberlik kahvaltısı

Turgutluspor Kulüp Lideri Bülent Daşkan ve İdare Konseyi Üyeleri, Turgutluspor için birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi.

Manisa’nın TFF 3. Lig 2. Kümedeki temsilcisi Turgutluspor cumartesi günü konutunda oynayacağı Eynesil Belediyespor maçı öncesi ilçede bulunan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda bir ortaya geldi. Davetlilerle yakından ilgilenen Kulüp Lideri Bülent Daşkan ve yöneticiler, kahvaltıya katılan herkese Turgutluspor atkısı ikram etti.

Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Kulüp Lideri Bülent Daşkan; “Göreve geldiğimiz günden buyana bizleri yalnız bırakmadığınız için şahsım, İdare Heyetim ve topluluğumuz ismine hepinize teşekkür ederim. Turgutluspor Kentimizin en kıymetli ortak pahası ve markasıdır. Bu markayı, layık olduğu yere taşımak ve üst liglere çıkartmak en büyük hayalimiz. Futbol da başarılı olmanın yolu birlikte el ele gönül gönüle çalışmaktan geçmektedir. Siz pahalı iştirakçilerin dayanağı ile inanıyorum ki bu birliktelik Turgutluspor’u amacına ulaştıracaktır. Bu birlikteliği Turgutluspor için, kentimizin gençleri için, çocuklarımızın geleceği için sağlamalıyız. Yalnızca A Ekip düzeyinde değil, altyapımızda forma giyen ve gelecekte giyecek olan yüzlerce çocuğumuzun geleceği için bunu başarmak zorundayız. Bizler bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu süreçte sizleri yanımız da görmek istiyoruz. Bu bizlere güç verecektir. Kendi Alanımız da yarın oynayacağımız maçta stadımızın tam kapasite dolması ve grubumuzu yalnız bırakmayarak coşkulu bir seyirci kitlesi oluşturmak için sizleri ve sizlerin dayanaklarını bekliyoruz. Siyah-Kırmızı renkler hepimizin ortak kıymetidir. Davetimize katıldığınız için ve dayanaklarınız için hepinize teşekkür ederim” dedi. – MANİSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu